• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Peruna-tonnikalasalaatti

Peruna-tonnikalasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • alle 30 min
  • 206 kcal / annos (200g)

Ainekset

5-6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuutioi (kuoritut) perunat. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, 10-15 minuuttia. Kuori ja hienonna sipuli. Kaada keitinvesi pois ja kaada kuumien perunoiden päälle kastike. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Lisää sipulit perunoiden joukkoon. Sekoita joukkoon kaprikset. (Anna marinoitua 20-30 minuuttia.)
  3. Keitä munat koviksi, noin 10 minuuttia, kuori ja lohko ne. Lohko tomaatit. Sekoita perunoiden joukkoon valutettu tonnikala.
  4. Kokoa salaatti vadille. Revi salaatti vadille. Kaada peruna-tonnikalaseos salaatin päälle. Koristele kananmunilla ja tomaateilla. Tarjoa peruna-tonnikalasalaatin lisäksi leipää.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 206 kcal862 kJ
  • Proteiinia9,34 g
  • Hiilihydraatteja14,4 g
  • Rasvaa11,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille