Peruna-tonnikalasalaatti
- Annosmäärä5–6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Peruna-tonnikalasalaatti maistuu kevyeksi lounaaksi.
- Gluteeniton
Ainekset
5–6 annosta
n. 500 g | varhaisperunoita tai |
1 (n. 100 g) | punasipuli tai |
3 rkl | Pirkka sitruuna-vinaigrettesalaattikastiketta tai |
n. 1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
2 rkl | tai |
2 | tai |
2 (à 100 g) | tomaattia tai |
1–2 tlk (à 200 g) | Pirkka tonnikalaa öljyssä tai |
1 ruukku | Pirkka jääsalaattia tai |
Valmistus
alle 30 min
Kuutioi (kuoritut) perunat. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, 10–15 minuuttia. Kuori ja hienonna sipuli. Kaada keitinvesi pois ja kaada kuumien perunoiden päälle kastike. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää sipulit perunoiden joukkoon. Sekoita joukkoon kaprikset. (Anna marinoitua 20–30 minuuttia.)
Keitä munat koviksi, noin 10 minuuttia, kuori ja lohko ne. Lohko tomaatit. Sekoita perunoiden joukkoon valutettu tonnikala.
Kokoa salaatti vadille. Revi salaatti vadille. Kaada peruna-tonnikalaseos salaatin päälle. Koristele kananmunilla ja tomaateilla. Tarjoa peruna-tonnikalasalaatin lisäksi leipää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,9(13 arviota)
- alle 15 min
- alle 30 min3,8(167 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min3,0(4 arviota)
- alle 30 min5,0(4 arviota)
- alle 30 min4,3(58 arviota)
- alle 30 min3,9(40 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,4 (11 arviota)