• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Halloumi-sitrussalaatti

Tämäkin resepti vain n. 2,15€/annos*.
Halloumi-sitrussalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

n. 5 annosta

Kastike

    • 1/2dloliiviöljyä
    • 2rklvalkoista balsamiviinietikkaa
    • 1rkljuoksevaa hunajaa
    • 1rklsinappia
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori greippi ja appelsiini terävällä veitsellä hedelmälihaa myötäillen. Leikkaa yksi hedelmälohko kerrallaan irti kalvoja pitkin. Leikkaa paprika pieniksi suikaleiksi. Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sekoita kastikeainekset. Kaada kastike valutettujen, lämpimien papujen joukkoon.
  3. Levitä tarjoiluvadille salaattisekoitus, paloitellut hedelmälohkot mehuineen, paprikasuikaleet ja pavut kastikkeineen.
  4. Leikkaa halloumi ohuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet pannulla molemmin puolin rasvassa. Nosta viipaleet salaatin päälle.
  5. Ripottele pinnalle kevyesti paahdettua siemensekoitusta ja koristele salaatti herneenversoilla. Tarjoa patongin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 410 kcal1 720 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja16 g
  • Rasvaa32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille