Broilerikulho
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Kanakulho on helppo arkiruoka, joka muuntuu moneksi. Vihannessekoituksen kvinoa tuo ateriaan lisää proteiinia.
Ainekset
4 annosta
- 1 rs (500 g) Kariniemen kananpojan sisäfileepihvejä, papaija-sitruuna
- 1/2 rkl öljyä
- 2 ps (à 400 g) Apetit Parhaat vihannessekoitusta, lempeä curry
- 1 (n. 200 g) Pirkka syöntikypsä avokado
- 4 kevätsipulin tai nippusipulin vartta
- 1 ruukku tuoretta korianteria
- 1 limetti
Valmistus
alle 30 min
- Ota broileri huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen valmistusta. Ruskista broilerit kuumassa pannussa rasvassa. Alenna lämpöä ja kypsennä broilerit. Viipaloi kypsät broilerit reiluiksi paloiksi.
- Kuumenna vihannessekoitusta kuumalla pannulla noin 10 minuuttia välillä lastalla käännellen.
- Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha lusikan avulla. Viipaloi avokado. Hienonna kevätsipuli ja korianteri.
- Jaa vihannessekoitus annoskulhoihin. Asettele päälle avokado- ja broileriviipaleita sekä kevätsipulia ja korianteria. Purista pinnalle limetinmehua. Tarjoa halutessasi lisäksi turkkilaista jogurttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka syöntikypsä avokado 1lkHinta n. 1,70/kpl8,49/kg
- LimeEtuhinta n. 0,24/kpl2,95/kgnorm. n. 0,28/kpl (3,49/kg)
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,35/kpl8,70/l
- Pysyvästi edullinenKeiju rypsiöljy 0,5lHinta 2,15/kpl4,30/l
- Avokado luomuHinta n. 2,07/kpl11,49/kg
- Avokado 300g luomu 1lkHinta 3,89/kpl12,97/kg
- Pirkka kevätsipuli 100g SuomiHinta 2,29/kpl22,90/kg
- Järvikylä korianteri rkk FIHinta 1,99/kpl
- Järvikylä Korianteri rasia 20gHinta 2,69/kpl134,50/kg
Voisit pitää myös näistä
- Videoalle 30 min4,2(91 arviota)
- alle 30 min3,9(14 arviota)
- yli 60 min4,2(49 arviota)
- alle 15 min3,8(16 arviota)
- alle 30 min3,8(422 arviota)
- alle 30 min4,1(197 arviota)
- alle 30 min3,9(53 arviota)
- alle 30 min3,6(17 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (55 arviota)
- Epru7 vuotta sittenOn varmaan maukasta ja erikoista