Meksikolaiset kanatacot
Tuulahdus Meksikosta! Pehmeän tortillakuoren välistä löytyy suussa sulavaa nyhtökanaa, maukasta salsaa, avokadotahnaa, punasipulia, salaattijuustoa ja korianteria. Noin 7,00€/annos.*
2-3 annostayli 60 min
Ainekset
2-3 annosta
- 1pkt(n. 1,1 kg)Pirkka kanan koipireisiä, maustamaton
- 1ps(100 g)Santa Maria Spice Paste Chicken Tacos -maustetahnaa
Avokadotahna
- 1(200 g)Pirkka syöntikypsä avokado
- 1rkllimetinmehua
- 1/4tlsuolaa
Lisäksi
- 1pkt(200 g/ 8 kpl)Santa Maria Corn & Wheat pieniä tortilloja
- 1prk(155 g)Santa Maria Taqueria salsakastiketta
- 1(100 g)punasipuli
- 1/4pkt(à 200 g)K-Menu salaattijuustoa
- 1ruukkukorianteria
- 1limetti
Valmistus
yli 60 min- Pane koipireidet uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 50-60 minuuttia tai kunnes liha irtoaa luista helposti. Poista koipireisistä luut ja nahka. Revi liha ohuiksi säikeiksi kahden haarukan avulla.
- Lisää revitty liha, maustetahna ja pannulle. Hauduta miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
- Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha kuoresta lusikan avulla. Muussaa avokado haarukan avulla. Lisää limetinmehu ja suola avokadotahnaan. Hienonna kuorittu sipuli ja korianteri. Leikkaa limetti lohkoiksi.
- Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeiden mukaan. Aseta tortillan pohjalle salsakastiketta, avokadotahnaa ja revittyä kanaa. Murustele päälle salaattijuustoa. Ripottele pinnalle hienonnettua sipulia ja korianteria. Tarjoa halutessasi limettilohkojen kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Nämä olivat todella herkullisia. Ihana makuyhdistelmä. Emme löytäneet tuota Taqueria salsaa emmekä kanalle tarkoitettu tahnaa, joten käytimme tilalla jotain meksikolaista kanamausteseosta. Varmasti helposti toteutettavissa myös vegaanisena. Laitamme tämän reseptin suosikkeihin. Kannattaa kokeilla!