Broilerin koipipalat, grillattu ananas ja bataatti
Grillattu ananas ja bataatti sopivat hyvin grillatun broilerin lisäkkeeksi. Tulinen sipulisalsa tasapainottaa ananaksen ja bataatin makeutta. Noin 1,80€/annos*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1/2(n. 500 g)ananas
- 1(600 g)bataatti
- 1-2rklöljyä
- n. 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Punasipuli-jalapenosalsa
- 1(100 g)punasipuli
- 1valkosipulinkynsi
- 1(2 rkl)limetin mehu
- 1rklöljyä
- 1tlsokeria
- 1/4tlsuolaa
- 1/2dltuoretta korianteria hienonnettuna
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- 1pkt(1,5 kg)Kariniemen kananpojan koipipaloja, Cuban Mojo
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa ananas pitkittäisiksi lohkoiksi ja leikkaa kova keskiosa ja kuoret pois. Kuori ja viipaloi bataatti ohuiksi viipaleiksi, leikkaa pienemmiksi paloiksi. Pyörittele bataatti ja ananas kevyesti öljyssä, mausta batatti suolalla ja pippurilla.
- Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Sekoita salsan ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.
- Grillaa broilerin koipipalat pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Tarjoa grillatun ananaksen ja bataatin sekä salsan kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi