Broilerin koipipalat, grillattu ananas ja bataattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Broilerin koipipalat, grillattu ananas ja bataatti

Grillattu ananas ja bataatti sopivat hyvin grillatun broilerin lisäkkeeksi. Tulinen sipulisalsa tasapainottaa ananaksen ja bataatin makeutta. Noin 1,80€/annos*

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1/2(n. 500 g)ananas
    • 1(600 g)bataatti
    • 1-2rklöljyä
    • n. 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Punasipuli-jalapenosalsa

    • 1(100 g)punasipuli
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1(2 rkl)limetin mehu
    • 1rklöljyä
    • 1tlsokeria
    • 1/4tlsuolaa
    • 1/2dltuoretta korianteria hienonnettuna
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

    • 1pkt(1,5 kg)Kariniemen koipipaloja, Cuban Mojo

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa ananas pitkittäisiksi lohkoiksi ja leikkaa kova keskiosa ja kuoret pois. Kuori ja viipaloi bataatti ohuiksi viipaleiksi, leikkaa pienemmiksi paloiksi. Pyörittele bataatti ja ananas kevyesti öljyssä, mausta batatti suolalla ja pippurilla.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Sekoita salsan ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.
  3. Grillaa broilerin koipipalat pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Tarjoa grillatun ananaksen ja bataatin sekä salsan kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille