
Caesarsalaatti suomalaisittain
Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 2,50 €/annos.
4 annostaalle 30 min346 kcal / annos (200g)
Ainekset
4 annosta
- 4kananmunaa
- 4viipalettaruisvuokaleipää
- 2rklvoita
- 2rkltilliä hienonnettuna
- 2ps(à 100 g)Pirkka jääsalaattia
- 3/4dlcaesarsalaattikastiketta
- 1pkt(150 g)graavikirjolohta
- 30gemmentalia
Valmistus
alle 30 min- Keitä kananmunat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja lohko munat.
- Kuutioi leivät ja paista ne pannulla rasvassa. Mausta tillillä.
- Revi pestyt ja kuivatut salaatit kulhoon ja kääntele joukkoon kastike.
- Paloittele lohiviipaleet ja lisää ne salaattiin. Lisää vielä kananmunalohkot, ruiskrutongit ja lastuiksi leikattu juusto.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 200g100 g
- 346 kcal1 450 kJ
- Proteiinia 17,7 g
- Hiilihydraatteja12,2 g
- Rasvaa25,3 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi