• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Caesarsalaatti suomalaisittain

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 2,50 €/annos.
Caesarsalaatti suomalaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 346 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä kananmunat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja lohko munat.
  2. Kuutioi leivät ja paista ne pannulla rasvassa. Mausta tillillä.
  3. Revi pestyt ja kuivatut salaatit kulhoon ja kääntele joukkoon kastike.
  4. Paloittele lohiviipaleet ja lisää ne salaattiin. Lisää vielä kananmunalohkot, ruiskrutongit ja lastuiksi leikattu juusto.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 346 kcal1 450 kJ
  • Proteiinia17,7 g
  • Hiilihydraatteja12,2 g
  • Rasvaa25,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4