Ruiskuorrutettu lohi
Ruiskuorrutettuun loheen tarvistet kirjolohta, ruisvuokaleipää, juustoraastetta ja mausteita - ja alle 30 minuuttia aikaa. Tarjoa rukiinen lohi perunoiden kera.
- 4 annosta
- alle 30 min
- 226 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 2pkt(à 300 g)marinoitua kirjolohta
Kuorrutus
- 2viipalettaruisvuokaleipää
- 10lehteätuoretta basilikaa
- 1/2dlpersiljaa
- 1kananmunan keltuainen
Valmistus
alle 30 min- Pane lohipalat voideltuun uunivuokaan. Hienonna ruisleivät, basilika, persilja, keltuainen ja juustoraaste monitoimikoneella tasaiseksi seokseksi.
- Levitä seos kalojen päälle. Kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa ruiskuorrutettu lohi keitettyjen perunoiden kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per 100 g
- 226 kcal944 kJ
- Proteiinia 16,5 g
- Hiilihydraatteja4,22 g
- Rasvaa15,7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi