Hyppää sisältöön
Ruiskuorrutettu lohiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ruiskuorrutettu lohi

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Ruiskuorrutettuun loheen tarvistet kirjolohta, ruisvuokaleipää, juustoraastetta ja mausteita - ja alle 30 minuuttia aikaa. Tarjoa rukiinen lohi perunoiden kera.

    Ainekset

    4 annosta
    2 pkt (à 300 g)
     
    marinoitua kirjolohta
    tai

    Kuorrutus

    2 viipaletta
     
    ruisvuokaleipää
    tai
    10 lehteä
     
    tuoretta basilikaa
    tai
    1/2 dl
     
    persiljaa
    tai
    1
     
    kananmunan keltuainen
    tai
    1 1/2 dl
     
    tai

    Valmistus

    alle 30 min
    Pane lohipalat voideltuun uunivuokaan. Hienonna ruisleivät, basilika, persilja, keltuainen ja juustoraaste monitoimikoneella tasaiseksi seokseksi.
    Levitä seos kalojen päälle. Kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa ruiskuorrutettu lohi keitettyjen perunoiden kanssa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Järvikylä persilja rkk FI
      Hinta 1,69/kpl
    • Plussa-etu −9 %
      Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150g vähälaktoosinen
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 3,60/2 kpl
      12,00/kg
      Ilman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
    • Maalahden Limppu viipaloitu 325 g
      Hinta 3,75/kpl
      11,54/kg
    • Pirkka viipaloitu maalaisruislimppu 400g
      Hinta 2,39/kpl
      5,98/kg
    • Järvikylä basilika rkk FI
      Hinta 1,99/kpl
    • Pirkka suomalainen persilja ruukussa
      Hinta 1,69/kpl
    • Pirkka suomalainen persilja 50g
      Hinta 2,59/kpl
      51,80/kg
    • Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 g
      Hinta 1,59/kpl
      3,90/kg
    • Pirkka Parhaat ulkokanojen munia M 8kpl/464g
      Hinta 2,19/kpl
      4,72/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti