Ruiskuorrutettu lohi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Ruiskuorrutettuun loheen tarvistet kirjolohta, ruisvuokaleipää, juustoraastetta ja mausteita - ja alle 30 minuuttia aikaa. Tarjoa rukiinen lohi perunoiden kera.
Ainekset
4 annosta
2 pkt (à 300 g) | marinoitua kirjolohta tai |
Kuorrutus | |
---|---|
2 viipaletta | ruisvuokaleipää tai |
10 lehteä | tuoretta basilikaa tai |
1/2 dl | persiljaa tai |
1 | kananmunan keltuainen tai |
1 1/2 dl | tai |
Valmistus
alle 30 min
Pane lohipalat voideltuun uunivuokaan. Hienonna ruisleivät, basilika, persilja, keltuainen ja juustoraaste monitoimikoneella tasaiseksi seokseksi.
Levitä seos kalojen päälle. Kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa ruiskuorrutettu lohi keitettyjen perunoiden kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Järvikylä persilja rkk FIHinta 1,69/kpl
- Plussa-etu −9 %Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150g vähälaktoosinenPlussa-kortillaEtuhinta 3,60/2 kpl12,00/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
- Maalahden Limppu viipaloitu 325 gHinta 3,75/kpl11,54/kg
- Pirkka viipaloitu maalaisruislimppu 400gHinta 2,39/kpl5,98/kg
- Järvikylä basilika rkk FIHinta 1,99/kpl
- Pirkka suomalainen persilja ruukussaHinta 1,69/kpl
- Pirkka suomalainen persilja 50gHinta 2,59/kpl51,80/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,59/kpl3,90/kg
- Pirkka Parhaat ulkokanojen munia M 8kpl/464gHinta 2,19/kpl4,72/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,3(150 arviota)
- yli 60 min3,4(27 arviota)
- alle 30 min4,6(58 arviota)
- alle 30 min2,6(5 arviota)
- alle 30 min3,8(36 arviota)
- alle 30 min3,9(40 arviota)
- alle 30 min4,1(59 arviota)
- alle 30 min4,2(5 arviota)