• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Ruiskuorrutettu lohiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ruiskuorrutettu lohi

Ruiskuorrutettuun loheen tarvistet kirjolohta, ruisvuokaleipää, juustoraastetta ja mausteita - ja alle 30 minuuttia aikaa. Tarjoa rukiinen lohi perunoiden kera.

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 226 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 2pkt(à 300 g)marinoitua kirjolohta

Kuorrutus

Valmistus

alle 30 min
  1. Pane lohipalat voideltuun uunivuokaan. Hienonna ruisleivät, basilika, persilja, keltuainen ja juustoraaste monitoimikoneella tasaiseksi seokseksi.
  2. Levitä seos kalojen päälle. Kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa ruiskuorrutettu lohi keitettyjen perunoiden kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 226 kcal944 kJ
  • Proteiinia16,5 g
  • Hiilihydraatteja4,22 g
  • Rasvaa15,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille