• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porocaesar

Porocaesar on helppo, herkullinen ja juhlava salaatti. Leipäjuusto, kylmäsavuporo, puolukat ja ruiskrutongit ovat täydellinen yhdistelmä.
Porocaesar
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 245 kcal / annos (115g)

Ainekset

6 annosta

Koristeeksi

    • lakkoja tai puolukoita

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuutioi leivät. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynsi. Paista leipäkuutiot ja valkosipuli pannulla rasvassa.
  2. Revi pestyt ja kuivatut salaatit laakealle vadille. Kääntele joukkoon kastike.
  3. Leikkaa leipäjuusto pieniksi sektoreiksi ja kuutioi poroviipaleet. Lisää ne salaattiin. Lisää vielä ruiskrutongit ja lastuiksi leikattu juusto. Koristele porocaesar marjoilla. Vinkki! Voit korvata valkosipulin ja voin valmiilla valkosipulivoilla.

Ravintosisältö perannos 115g100 g

  • 245 kcal1 030 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille