Chilikalakulho
Chilillä maustettu kotimainen luonnonkala on tämän kalakulhon tähti. Rapsakat kasvikset, maapähkinä ja chili-seesamimajoneesi viimeistelevät trendikkään herkun. Noin 3,05€/annos.*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2-3(200 g)porkkanaa
- 160gkurkku
- n. 200gpunakaalia
- 1kevätsipuli tai nippusipulin varsi
- 2tlk(à 150g /115 g)Pirkka chilistä kalaa öljyssä
- 1dlkorianteria hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori ja suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi. Kuutioi tai suikaloi kurkku. Suikaloi punakaali ja hienonna kevätsipuli. Paahda maapähkinät kuivalla pannulla.
- Jaa riisi annoskulhoihin. Laita kasvikset sekä kala kastikkeineen riisin päälle. Lisää korianteri ja maapähkinät. Valuta majoneesista raidat kulhon pinnalle.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit leikata kasvikset myös esimerkiksi spiraalileikkurilla tai raastimella. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi
Ainesosaluettelosta puuttuu riisi
Hyvää oli, reseptiin käytettävä jasmiiniriisi on mainittuna ensimmäisenä ainesosaluettelossa.