Tuna bowl eli tonnikalakulho
Trendikäs kulhoruoka on nopeaa, helppoa ja monipuolista. Tuna bowl saa mehevyyttä maustetusta tonnikalasta ja majoneesista. Noin 2,75€/annos.
2 annostaalle 30 min
Ainekset
2 annosta
- 1 1/2dlPirkka jasmiiniriisiä
- 1(100 g)porkkana
- 1/2(100 g)kurkkua
- n. 100gpunakaalia
- 1kevätsipuli tai nippusipulin varsi
- 1tlk(170 g)Pirkka tonnikalaa, punainen thaicurry
- 1dlkorianteria hienonnettuna
- Hellmann's majoneesia
Valmistus
alle 30 min- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä aikaa kasvikset. Kuori ja suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi. Kuutioi tai suikaloi kurkku. Suikaloi punakaali ja hienonna kevätsipuli.
- Jaa riisi kahteen annoskulhoon. Asettele riisin päälle kasvikset sekä tonnikala haluamallasi tavalla. Ripottele päälle korianteri ja cashewpähkinät. Valuta majoneesista raidat tonnikalakulhon pinnalle.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit leikata kasvikset myös esimerkiksi spiraalileikkurilla tai julienneraastimella. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Hyvä resepti! tuo purkkitonnikala on boniittia eikä tonnikalaa ja boniitti on elinvoimainen laji... (niiille jotka eivät tiedä)
Hyvä mutta suosittelen käyttämään MSC-sertifioitua tonnikalaa.
Tämä on niin hyvää, joten ehdottomasti jatkoon.
EN OLE PORKKANAN YSTÄVÄ. KORVAISIN SEN + KORIANTERIN FENKOLILLA MIKÄ ANTAA HIUKAN LAKRITSIA MUISTTUTTAVAN SÄVÄYKSEN. (EI LIIKAA !)
Voisiko ohjetta muuttaa niin, että siinä käytettäisi MSC-sertifioitua tonnikalaa ja esimerkiksi maustettuna currytahnalla tms.?