Hyppää sisältöön
Tuna bowl eli tonnikalakulhoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tuna bowl eli tonnikalakulho

  • Annosmäärä2 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
Trendikäs kulhoruoka on nopeaa, helppoa ja monipuolista. Tuna bowl saa mehevyyttä maustetusta tonnikalasta ja majoneesista.
  • Laktoositon
  • Maidoton

Ainekset

2 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    707 kJ / 168 kcal
  • Rasva
    6,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,7 g
  • Hiilihydraatit
    20,9 g
  • josta sokereita
    3 g
  • Proteiini
    6,2 g
  • Suola
    0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä aikaa kasvikset. Kuori ja suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi. Kuutioi tai suikaloi kurkku. Suikaloi punakaali ja hienonna kevätsipuli.
  2. Jaa riisi kahteen annoskulhoon. Asettele riisin päälle kasvikset sekä tonnikala haluamallasi tavalla. Ripottele päälle korianteri ja cashewpähkinät. Valuta majoneesista raidat tonnikalakulhon pinnalle.
Vinkki! Voit leikata kasvikset myös esimerkiksi spiraalileikkurilla tai julienneraastimella.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,4 (105 arviota)

  • Meiju
    5 kuukautta sitten
    Tää oli kiva, tätä tullaan varmasti eri variaatioineen tekemään jatkossakin.
  • Larissa
    1 vuosi sitten
    Muuten hyvä, mutta korianterin jätämme kaikissa muodoissa kaupan hyllylle ja aina.
  • Lohilady
    1 vuosi sitten
    Perheemme top kolmosessa on tämä resepti ollut jo monta vuotta.
  • Kaama
    4 vuotta sitten
    Hyvä mutta suosittelen käyttämään MSC-sertifioitua tonnikalaa.
  • Wild
    4 vuotta sitten
    Tämä on niin hyvää, joten ehdottomasti jatkoon.
  • Hans Kurten
    6 vuotta sitten
    EN OLE PORKKANAN YSTÄVÄ. KORVAISIN SEN + KORIANTERIN FENKOLILLA MIKÄ ANTAA HIUKAN LAKRITSIA MUISTTUTTAVAN SÄVÄYKSEN. (EI LIIKAA !)
  • Sam
    7 vuotta sitten
    Voisiko ohjetta muuttaa niin, että siinä käytettäisi MSC-sertifioitua tonnikalaa ja esimerkiksi maustettuna currytahnalla tms.?