Kanasalaattitacot
Täytä salaattitacot teriaykikanalla ja kasviksilla. Tulisuutta tacoihin tuo tuore chili sekä valkosipuli-jalapenokastike. Noin 1,65€/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1rs(300 g)Pirkka Vikkelät kanan fileesuikaleita, teriyaki
- 1rklöljyä
- 1(100 g)pikkusalaatti
- 100gkurkkua
- 1/2(n. 250 g)Pirkka syöntikypsää mangoa
- Hellmann's valkosipuli-jalapenokastiketta
- 1dlkorianteria hienonnettuna tai
- 1dlkevätsipulia hienonnettuna
- paahdettuja seesaminsiemeniä
Valmistus
alle 30 min- Paista kanan fileesuikaleet kypsiksi öljyssä. Huuhdo pikkusalaatti ja irrota siitä lehtiä (16 kpl).
- Kuutioi kurkku ja mango. Hienonna chili.
- Täytä salaatit kanalla ja kasviksilla. Valuta pinnalle valkosipuli-jalapenokastiketta ja ripottele päälle korianteria tai kevätsipulia. Koristele seesaminsiemenillä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi