• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoitu hedelmäsalaatti

Marinoitu hedelmäsalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 7 annosta
  • yli 60 min
  • 53,3 kcal / 100 g

Ainekset

7 annosta
    • 2(n. 450 g)Pirkka päärynää
    • n. 150gPirkka vihreitä siemenettömiä rypäleitä
    • n. 150gPirkka tummia siemenettömiä rypäleitä

Marinadi

    • 2dlvettä
    • n. 3/4dlsokeria
    • 1tlkuivattua rosmariinia
    • 1kanelitanko
    • 1limetti

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista ensin marinadi. Keitä vettä, sokeria, rosmariinia ja kanelitankoa noin 5 minuuttia. Siivilöi marinadi ja lisää joukkoon hyvin pestyn limetin raastettu kuori ja mehu.
  2. Kuori klementiinit ja päärynät. Lohko klementiinit ja leikkaa lohkot vielä puoliksi. Kuutioi päärynät ja puolita rypäleet.
  3. Pane hedelmät kulhoon ja kaada lämmin marinadi hedelmäpalojen päälle. Anna maustua huoneenlämmössä noin tunti ennen tarjoilua. Hedelmäsalaatin voit tarjota myös kylmänä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 53,3 kcal223 kJ
  • Proteiinia0,44 g
  • Hiilihydraatteja11,8 g
  • Rasvaa0,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille