Marinoitu hedelmäsalaatti
- Annosmäärä7 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Makea marinoitu hedelmäsalaatti on helppo jälkiruoka.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
7 annosta
- 6 (n. 600 g) Pirkka klementiiniä
- 2 (n. 450 g) Pirkka päärynää
- n. 150 g Pirkka vihreitä siemenettömiä rypäleitä
- n. 150 g Pirkka tummia siemenettömiä rypäleitä
Marinadi
- 2 dl vettä
- n. 3/4 dl sokeria
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 1 kanelitanko
- 1 limetti
Ravintosisältö
- Energia238 kJ / 56 kcal
- Rasva0,2 g
- josta tyydyttynyttä0 g
- Hiilihydraatit11,6 g
- josta sokereita11,6 g
- Proteiini0,4 g
- Suola0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Valmista ensin marinadi. Keitä vettä, sokeria, rosmariinia ja kanelitankoa noin 5 minuuttia. Siivilöi marinadi ja lisää joukkoon hyvin pestyn limetin raastettu kuori ja mehu.
- Kuori klementiinit ja päärynät. Lohko klementiinit ja leikkaa lohkot vielä puoliksi. Kuutioi päärynät ja puolita rypäleet.
- Pane hedelmät kulhoon ja kaada lämmin marinadi hedelmäpalojen päälle. Anna maustua huoneenlämmössä noin tunti ennen tarjoilua. Hedelmäsalaatin voit tarjota myös kylmänä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min5,0(1 arvio)
- alle 30 min4,0(1 arvio)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min1,0(1 arvio)
- yli 60 min2,8(25 arviota)
- yli 60 min5,0(4 arviota)
- alle 15 min
Arvostele resepti
ka. 4,0 (2 arviota)