Hyppää sisältöön
Marinoitu hedelmäsalaatti Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinoitu hedelmäsalaatti

  • Annosmäärä7 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Makea marinoitu hedelmäsalaatti on helppo jälkiruoka.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

7 annosta
  • 6 (n. 600 g) Pirkka klementiiniä
  • 2 (n. 450 g) Pirkka päärynää
  • n. 150 g Pirkka vihreitä siemenettömiä rypäleitä
  • n. 150 g Pirkka tummia siemenettömiä rypäleitä

Marinadi

  • 2 dl vettä
  • n. 3/4 dl sokeria
  • 1 tl kuivattua rosmariinia
  • 1 kanelitanko
  • 1 limetti

Ravintosisältö

  • Energia
    238 kJ / 56 kcal
  • Rasva
    0,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    0 g
  • Hiilihydraatit
    11,6 g
  • josta sokereita
    11,6 g
  • Proteiini
    0,4 g
  • Suola
    0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista ensin marinadi. Keitä vettä, sokeria, rosmariinia ja kanelitankoa noin 5 minuuttia. Siivilöi marinadi ja lisää joukkoon hyvin pestyn limetin raastettu kuori ja mehu.
  2. Kuori klementiinit ja päärynät. Lohko klementiinit ja leikkaa lohkot vielä puoliksi. Kuutioi päärynät ja puolita rypäleet.
  3. Pane hedelmät kulhoon ja kaada lämmin marinadi hedelmäpalojen päälle. Anna maustua huoneenlämmössä noin tunti ennen tarjoilua. Hedelmäsalaatin voit tarjota myös kylmänä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (2 arviota)