Hyppää sisältöön
Chilpotle-emmentalskonssitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Chilpotle-emmentalskonssit

  • Annosmäärän. 18 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
Chilpotle-emmentalskonssit ovat herkullisia suolaisia leivonnaisia, jotka ovat parhaimmillaan lämpiminä keiton kanssa tai sellaisenaan iltapalana.

    Ainekset

    n. 18 kpl

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 317 kJ / 316 kcal
    • Rasva
      17,5 g
    • josta tyydyttynyttä
      10,4 g
    • Hiilihydraatit
      26,8 g
    • josta sokereita
      3 g
    • Proteiini
      12,2 g
    • Suola
      1,7 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, sokeri, suola ja pippuri keskenään.
    2. Nypi jauhoseoksen joukkoon kylmä kuutioitu voi. Lisää juustoraaste.
    3. Sekoita kulhossa keskenään piimä, munat ja chilpotlekastike. Lisää seos jauho-rasvaseokseen. Sekoita tasaiseksi, mutta vältä turhaa sekoittamista, jotta taikina ei sitkisty.
    4. Nostele taikinasta kylmään veteen kostutetulla jäätelökauhalla tai 1/2 dl mitalla leivinpaperin päälle kekoja. Jätä kohoamisvaraa.
    5. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes skonssit ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä keskeltä. Tarjoa lämpiminä keiton kanssa tai sellaisenaan iltapalana.
    Vinkki! Voit tehdä skonssit myös paperisiin muffinivuokiin.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 5,0 (4 arviota)