• Erityisruokavaliot

Chilpotle-emmentalskonssit

Chilpotle-emmentalskonssit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 18 kpl
  • 30 - 60 min
  • 290 kcal / 100 g

Ainekset

n. 18 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, sokeri, suola ja pippuri keskenään.
  2. Nypi jauhoseoksen joukkoon kylmä kuutioitu voi. Lisää juustoraaste.
  3. Sekoita kulhossa keskenään piimä, munat ja chilpotlekastike. Lisää seos jauho-rasvaseokseen. Sekoita tasaiseksi, mutta vältä turhaa sekoittamista, jotta taikina ei sitkisty.
  4. Nostele taikinasta kylmään veteen kostutetulla jäätelökauhalla tai 1/2 dl mitalla leivinpaperin päälle kekoja. Jätä kohoamisvaraa.
  5. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes skonssit ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä keskeltä. Tarjoa lämpiminä keiton kanssa tai sellaisenaan iltapalana.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit tehdä skonssit myös paperisiin muffinivuokiin.

Ravintosisältö per 100 g

  • 290 kcal1 210 kJ
  • Proteiinia10,8 g
  • Hiilihydraatteja25,1 g
  • Rasvaa16,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille