• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Raejuustoskonssit

Skonssit ovat leivinjauheella kohotettuja pikaleipäsiä, jotka taiot nopeasti aamiaispöytään. Raejuusto antaa näille skonsseille mehevyyttä.
Raejuustoskonssit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • alle 30 min
  • 120 kcal / annos (50g)

Ainekset

12 kpl

Pinnalle

    • n. 1/4dlPirkka Luomu mysliä

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kylmä rasva ja nypi murumaiseksi seokseksi. Lisää taikinaan maito, raejuusto ja kananmuna. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
  2. Kaada taikina reilusti jauhotetulle leivinalustalle ja leivo taikinasta tanko. Jaa tanko 12 osaan ja muotoile pellille leivinpaperin päälle pyöreiksi paksuhkoiksi skonsseiksi (Ø noin 5 cm). Painele skonssien pintaan mysliä.
  3. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 120 kcal488 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja14 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua