Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
ChilpotlelihapullatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Chilpotlelihapullat

Chilpotlelihapullissa maistuu aluksi savu ja chili polttelee jälkimakuna.

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • lohkoperunoita
    • kermaviiliä tai crème fraîchea (ranskankerma)

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön. Sekoita salsa ja korppujauhot kulhossa. Anna turvota noin 5 minuuttia, välillä sekoittaen. Hienonna sipuli.
  2. Lisää korppujauhoseokseen sipuli, muna, jauheliha ja suola sekä halutessasi korianteri. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Muotoile taikinasta lihapyöryköitä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperin päälle pellille. Kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi lohkoperunoiden ja kermaviilin kanssa. Lopun salsa chilpotlen voit tarjota erikseen.

Tiesitkö että...

Vinkki! Korppujauhot voit korvata vaalealla, kuivahtaneella leivällä.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille20 arvostelua