ValkosipulilihapullatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Valkosipulilihapullat

Valkosipulidippi tekee lihapullista ihanan mehevät ja maukkaat. Paista helpot lihapullat uunissa tai pannulla. Noin 1,25€/annos*

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa (17 %)
    • 1dlkorppujauhoja
    • 1prk(200 g)Valio dippi & kastike jogurttia, valkosipuli
    • 1kananmuna
    • 1(75 g)sipuli
    • 1/2rklöljyä
    • 1tlsuolaa
    • 1tlkuivattua timjamia
    • 1/2tlkuivattua rosmariinia
    • 1/2tlmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita korppujauhot ja valkosipulidippi, anna turvota noin 5 minuuttia. Hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa pannulla.
  2. Lisää korppujauhoseokseen muna, kuullotettu sipuli, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Muotoile taikinasta 30 pyörykkää vedellä kostutetuin käsin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa leivinpaperin päällä pellillä 15-20 minuuttia tai paista pyörykät rasvassa pannulla kypsiksi.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 32 arvostelua