Valkosipulilihapullat
Valkosipulidippi tekee lihapullista ihanan mehevät ja maukkaat. Paista helpot lihapullat uunissa tai pannulla. Noin 1,25€/annos*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1rs(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa (17 %)
- 1dlkorppujauhoja
- 1prk(200 g)Valio dippi & kastike jogurttia, valkosipuli
- 1kananmuna
- 1(75 g)sipuli
- 1/2rklöljyä
- 1tlsuolaa
- 1tlkuivattua timjamia
- 1/2tlkuivattua rosmariinia
- 1/2tlmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Sekoita korppujauhot ja valkosipulidippi, anna turvota noin 5 minuuttia. Hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa pannulla.
- Lisää korppujauhoseokseen muna, kuullotettu sipuli, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Muotoile taikinasta 30 pyörykkää vedellä kostutetuin käsin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa leivinpaperin päällä pellillä 15-20 minuuttia tai paista pyörykät rasvassa pannulla kypsiksi.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
14 vuotiaan mielestä parhaat lihapullat ikinä!