• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Chilpotlepasta

Chilpotlejauhelihapasta saa tulista makua salsa chilpotle -meksikolaiskastikkeesta. Tämäkin resepti vain n. 1,75€/annos*.
Chilpotlepasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 380 kcal / annos (350g)

Ainekset

4-5 annosta
    • 1(100 g)sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1(200 g)paprika
    • 1rs(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa 10 %
    • 3/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1dlPirkka Salsa Chilpotle -meksikolaiskastiketta
    • 1dlvettä
    • Valio punaleima-emmentaljuustoraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi paprika pieniksi kuutioiksi.
  2. Ruskista jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki sipuleita ja lisää myös paprikakuutiot kuullottumaan.
  3. Sekoita joukkoon tomaattimurska, chilpotle-kastike sekä vesi. Hauduta noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
  4. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita valmiin kastikkeen joukkoon. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 380 kcal1 610 kJ
  • Proteiinia25 g
  • Hiilihydraatteja52 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua