• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Jauhelihagulassi

Jauhelihagulassi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 175 kcal / annos (350g)

Ainekset

4 annosta
    • 400gPirkka naudan jauhelihaa 10 %
    • 4keskikokoista perunaa
    • 2porkkanaa
    • 1pieni sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1Pirkka punainen paprika
    • 6dlvettä
    • 2rklpaprikajauhetta
    • 3/4tljauhettua kuminaa
    • 1-2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • ripauschilijauhetta

Lisäksi

    • smetanaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja lohko perunat. Kuori ja viipaloi porkkanat. Ruskista jauheliha kattilassa. Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Mausta paprikalla, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella. Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  3. Lisää keittoon suikaloitu paprika. Jatka keittämistä viitisen minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa keitto smetanan kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 175 kcal735 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja19 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu