Jauhelihagulassi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Jauhelihagulassi on unkarilainen ruokaklassikko suomalaisella twistillä! Ruokaisa gulassikeitto on parhaimmillaan smetanan kera tarjottuna.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
400 g | Pirkka naudan jauhelihaa (10 %) tai |
4 | keskikokoista perunaa tai |
2 | porkkanaa tai |
1 | pieni sipuli tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
1 | Pirkka punainen paprika tai |
1 tlk (500 g) | tai |
6 dl | vettä tai |
2 rkl | paprikajauhetta tai |
3/4 tl | jauhettua kuminaa tai |
1–2 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
ripaus | chilijauhetta tai |
Lisäksi | |
---|---|
smetanaa tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kuori ja lohko perunat. Kuori ja viipaloi porkkanat. Ruskista jauheliha kattilassa. Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.
Mausta paprikalla, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella. Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Lisää keittoon suikaloitu paprika. Jatka keittämistä viitisen minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa keitto smetanan kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(81 arviota)
- 30 - 60 min4,2(52 arviota)
- yli 60 min4,2(150 arviota)
- yli 60 min
- 30 - 60 min4,0(154 arviota)
- yli 60 min4,2(272 arviota)
- 30 - 60 min3,8(75 arviota)
- 30 - 60 min3,8(106 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (28 arviota)