Jauhelihatäyte muurinpohjaletuille
Suolaiset muurinpohjaletut maistuvat monelle. Täytä nämä letut jauhelihatäytteellä ja tarjoa illalliseksi tai ruokaisaksi iltapalaksi.
4 annosta30 - 60 min95,8 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
Muurinpohjaletut
- 2kananmunaa
- 1 1/2dlvehnäjauhoja
- 1dlohrajauhoja
- 2rklPirkka juoksevaa margariinia
- 1/2tlsuolaa
Jauhelihatäyte
- 1-2(150 g)sipulia
- 1(200 g)paprika
- 1rklvehnäjauhoja
- n. 1 1/2dlvettä
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
Lisäksi
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita lettutaikinan ainekset keskenään. Anna turvota noin 15 minuuttia. Paista taikinasta 8-10 isoa ohukaista.
- Hienonna sipuli ja kuutioi paprika sekä maustekurkkuviipaleet. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää joukkoon sipulit ja paprikat. Anna niiden pehmetä pari minuuttia. Ripottele jauhot jauhelihan joukkoon ja sekoita. Lisää vesi ja kiehauta sekoittaen.
- Mausta seos suolalla, yrteillä ja pippurilla. Anna hautua hiljaa noin 3 minuuttia. Lisää joukkoon maustekurkut. Ripottele päälle ruohosipulia. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per 100 g
- 95,8 kcal401 kJ
- Proteiinia 7,65 g
- Hiilihydraatteja5,07 g
- Rasvaa4,97 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi