Täytetyt kesäkurpitsat

Täytetyt kesäkurpitsat on täytetty tomaattisella jauhelihaseoksella. jonka voit maustaa sinihomejuustolla. Tämäkin resepti vain n. 1,70€/annos*.
Täytetyt kesäkurpitsat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 105 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

    • 150gValio pizzajuustoraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön. Halkaise huuhdotut kesäkurpitsat pituussuunnassa kahtia. Koverra kurpitsojen sisus lusikalla täytettä varten ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulit.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipuli ja valkosipulit. Anna niiden kuullottua. Lisää kesäkurpitsojen malto ja tomaattimurska.
  3. Mausta suolalla, pizzamausteella, pippurilla ja halutessasi sinihomejuustolla. Ripottele pinnalle vehnäjauhot. Keitä seosta hiljalleen 10-15 minuuttia ilman kantta, jotta enin neste haihtuu.
  4. Nosta kurpitsaveneet leivinpaperin päälle uunipannulle ja jaa täyte niille tasaisesti. Ripottele juustoraaste täytteen päälle. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lisäksi riisiä tai leipää.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 105 kcal438 kJ
  • Proteiinia6,38 g
  • Hiilihydraatteja4,23 g
  • Rasvaa6,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi