• Erityisruokavaliot

Dippikastike kasviksille

Dippikastike tarjotaan paloitetujen kasvisten kanssa. Kokeile myös salaattikastikkeena. Tämäkin resepti vain n. 0,30€/annos*.
Dippikastike kasviksille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 76 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • n. 1/2rklPirkka balsamiviinietikkaa
    • n. 1/2dlbasilikaa, persiljaa tai korianteria hienonnettuna
    • suolaa
    • sokeria
    • mustapippuria

Valmistus

alle 15 min
  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa dippikastikkeena paloitelluille kasviksille, esimerkiksi kyssäkaalille, porkkanoille, kurkulle ja kukkakaalille.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 76 kcal318 kJ
  • Proteiinia2,52 g
  • Hiilihydraatteja3,77 g
  • Rasvaa5,61 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2