EtikkasienetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Etikkasienet

  • Annosmäärä20 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Pikkelöidyt etikkasienet ovat mainio riistaruokien lisäke. Makean mausteinen etikkaliemi aateloi suppilovahverot.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

20 annosta
1 l (300 g)
 
tuoreita suppilovahveroita
tai
1 (100 g)
 
punasipuli
tai

Mausteliemi

1 dl
 
tai
1/2 dl
 
valkoviinietikkaa
tai
2 1/2 dl
 
vettä
tai
1 1/2 dl
 
sokeria
tai
6
 
kokonaista neilikkaa
tai
5
 
kokonaista maustepippuria
tai
5
 
kokonaista mustapippuria
tai
1
 
kanelitanko
tai
1
 
laakerinlehti
tai
3/4 tl
 
suolaa
tai

Lisäksi

1/2 dl
 
tuoretta salviaa hienonnettuna
tai

Ravintosisältö

Energia
299 kJ / 71 kcal
Rasva
0,3 g
josta tyydyttynyttä
0 g
Hiilihydraatit
14,2 g
josta sokereita
13,7 g
Proteiini
0,9 g
Suola
0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Puhdista sienet ja leikkaa kahtia tarvittaessa.

Paista sieniä kuumalla pannulla muutaman minuutin ajan sellaisenaan, ilman öljyä, kunnes niistä irtoaa neste.

Kuori ja suikaloi punasipuli.

Lado sienet, sipulit ja salvia kerroksittain puhtaisiin lasipurkkeihin.

Mittaa mausteliemen ainekset kattilaan ja kiehauta. Kaada liemi lasipurkkeihin sienten päälle.

Säilytä sienet jääkaapissa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka etikka 500ml
    Hinta 1,59/kpl
    3,18/l
  • Punasipuli 500g luomu Egypti/Hollanti 2 lk
    Hinta 2,95/kpl
    5,90/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,2 (90 arviota)