
Marinoidut sipulit
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Marinoidut sipulit maistuvat monien ruokien lisäkkeenä. Kokeile vaikkapa salaatin päälle tai liharuokien kaveriksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
- 1/2 kg puna- ja keltapikkusipuleita
Marinadi
- 2 dl vettä
- 2 dl omenaviinietikkaa
- 1 dl sokeria
- 1 tl suolaa
- 1/2 dl hunajaa
- 1 kanelitanko
- 2 laakerinlehteä
- 10 neilikkaa
- 10 maustepippuria
- 2 tl roseepippureita
Valmistus
yli 60 min
- Kuori sipulit. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja mausteet. Kiehauta liemi.
- Lisää kuoritut sipulit ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
- Jaa kuumat sipulit puhtaisiin lasitölkkeihin ja kaada päälle liemi, josta on poistettu kanelitanko. Sulje tiiviisti ja anna sipuleiden marinoitua jääkaapissa muutama päivä. Säilyy viileässä noin kuukauden.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,5(2 arviota)
- yli 60 min
- yli 60 min4,4(10 arviota)
- yli 60 min4,0(13 arviota)
- yli 60 min4,3(28 arviota)
- yli 60 min4,1(19 arviota)
- yli 60 min4,7(48 arviota)
- alle 30 min4,6(14 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (6 arviota)
- rapeanamnam3 vuotta sittenerittäin hyvä ellei täydellinen erittäin hyvä täydellinen