Marinoidut sipulit

Marinoidut sipulit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 78,5 kcal / 100 g

Ainekset

    • 1/2kgpuna- ja keltapikkusipuleita

Marinadi

    • 2dlvettä
    • 2dlomenaviinietikkaa
    • 1dlsokeria
    • 1tlsuolaa
    • 1/2dlhunajaa
    • 1kanelitanko
    • 2laakerinlehteä
    • 10neilikkaa
    • 10maustepippuria
    • 2tlroseepippureita

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori sipulit. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja mausteet. Kiehauta liemi.
  2. Lisää kuoritut sipulit ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  3. Jaa kuumat sipulit puhtaisiin lasitölkkeihin ja kaada päälle liemi, josta on poistettu kanelitanko. Sulje tiiviisti ja anna sipuleiden marinoitua jääkaapissa muutama päivä. Säilyy viileässä noin kuukauden.

Ravintosisältö per 100 g

  • 78,5 kcal328 kJ
  • Proteiinia0,78 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa0,12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille