Hyppää sisältöön
Marinoidut sipulit Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinoidut sipulit

  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Marinoidut sipulit maistuvat monien ruokien lisäkkeenä. Kokeile vaikkapa salaatin päälle tai liharuokien kaveriksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

Marinadi

  • 2 dl vettä
  • 2 dl omenaviinietikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 dl hunajaa
  • 1 kanelitanko
  • 2 laakerinlehteä
  • 10 neilikkaa
  • 10 maustepippuria
  • 2 tl roseepippureita

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori sipulit. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja mausteet. Kiehauta liemi.
  2. Lisää kuoritut sipulit ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  3. Jaa kuumat sipulit puhtaisiin lasitölkkeihin ja kaada päälle liemi, josta on poistettu kanelitanko. Sulje tiiviisti ja anna sipuleiden marinoitua jääkaapissa muutama päivä. Säilyy viileässä noin kuukauden.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,3 (6 arviota)

  • rapeanamnam
    3 vuotta sitten
    erittäin hyvä ellei täydellinen erittäin hyvä täydellinen