Hunajaiset punasipulitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hunajaiset punasipulit

Herkulliset ja ihanan retrot hunajaiset punasipulit maistuvat lisäkkeenä. Tarjoa lihan tai kalan kanssa - saatat ihastua.

Ainekset

8 annosta
    • 4suurehkoa punasipulia
    • 1rklkokonaisia neilikoita
    • 1rklöljyä
    • 1rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • 1/2tlsuolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori punasipulit. Halkaise sipulit ja laita voideltuun uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin.
  2. Painele neilikat sipuleden reunalle. Sivele sipulit öljyllä ja valuta päälle hunaja ohuena nauhana. Ripottele päälle suola.
  3. Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia. Tarjoa liha- tai linturuokien lisänä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille