• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hunajaiset punasipulit

Hunajaiset punasipulit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

8 annosta
    • 4suurehkoa punasipulia
    • 1rklkokonaisia neilikoita
    • 1rklöljyä
    • 1rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • 1/2tlsuolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori punasipulit. Halkaise sipulit ja laita voideltuun uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin.
  2. Painele neilikat sipuleden reunalle. Sivele sipulit öljyllä ja valuta päälle hunaja ohuena nauhana. Ripottele päälle suola.
  3. Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia. Tarjoa liha- tai linturuokien lisänä.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 45 kcal188 kJ
  • Proteiinia0,6 g
  • Hiilihydraatteja5,9 g
  • Rasvaa2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille