• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Feta-lehtiselleritangot

Feta-lehtiselleritangot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 palaa
  • alle 15 min
  • 81,7 kcal / 100 g

Ainekset

12 palaa
    • 4varttavarsiselleriä

Juustotahna

    • 1dlsalaattijuustokuutioita
    • 1/2prk(à 200 g)tuorejuustoa
    • 2tlsitruunanmehua
    • mustapippuria

Lisäksi

    • 1/2pkt(à 150 g)ohuen ohutta naudanpaistia

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhtele lehtisellerit. Hienonna salaattijuusto ja sekoita tuorejuuston kanssa tasaiseksi tahnaksi. Mausta sitruunanmehulla ja mustapippurilla.
  2. Täytä lehtisellerien vako juustotahnalla. Leikkaa sellerit noin 10 sentin paloiksi. Kietaise naudanpaistia sellerinvarsien ympärille.

Ravintosisältö per 100 g

  • 81,7 kcal342 kJ
  • Proteiinia6,02 g
  • Hiilihydraatteja4,2 g
  • Rasvaa4,47 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille