Feta-lehtiselleritangot
Feta-lehtiselleritangot ovat helppo välipala. Kietaise tankojen ympärille naudanpaistia.
12 palaaalle 15 min81,7 kcal / 100 g
Ainekset
12 palaa
- 4varttavarsiselleriä
Juustotahna
- 1dlsalaattijuustokuutioita
- 1/2prk(à 200 g)tuorejuustoa
- 2tlsitruunanmehua
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- 1/2pkt(à 150 g)ohuen ohutta naudanpaistia
Valmistus
alle 15 min- Huuhtele lehtisellerit. Hienonna salaattijuusto ja sekoita tuorejuuston kanssa tasaiseksi tahnaksi. Mausta sitruunanmehulla ja mustapippurilla.
- Täytä lehtisellerien vako juustotahnalla. Leikkaa sellerit noin 10 sentin paloiksi. Kietaise naudanpaistia sellerinvarsien ympärille.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 81,7 kcal342 kJ
- Proteiinia 6,02 g
- Hiilihydraatteja4,2 g
- Rasvaa4,47 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi