• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Gratinoidut lehtisellerit

Gratinoidut lehtisellerit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 174 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • 1 1/2dlPirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa lehtisellerit 1-2 cm:n viipaleiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Keitä sellereitä vähässä, suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Valuta ne. Kaada sellerit uunivuokaan.
  2. Lisää vuokaan sipulit, hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit ja salaattijuustot. Sekoita hunaja ja mustapippuri tomaattimurskan joukkoon, kaada seos vuokaan.
  3. Ripottele päälle juustoraastetta. Gratinoi 200-asteessa noin 20 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 174 kcal726 kJ
  • Proteiinia8,69 g
  • Hiilihydraatteja5,04 g
  • Rasvaa13,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua