Gratinoidut lehtisellerit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Gratinoidut lehtisellerit maistuvat pikkupalana.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
250 g | Pirkka lehtiselleriä tai |
1 (150 g) | sipuli tai |
4 | tai |
100 g | salaattijuustokuutioita tai |
n. 2 dl | tai |
1 tl | hunajaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Pinnalle | |
---|---|
1 1/2 dl | tai |
Valmistus
alle 30 min
Leikkaa lehtisellerit 1–2 cm:n viipaleiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Keitä sellereitä vähässä, suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Valuta ne. Kaada sellerit uunivuokaan.
Lisää vuokaan sipulit, hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit ja salaattijuustot. Sekoita hunaja ja mustapippuri tomaattimurskan joukkoon, kaada seos vuokaan.
Ripottele päälle juustoraastetta. Gratinoi 200-asteessa noin 20 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,1(198 arvostelua)
- alle 30 min4,5(20 arvostelua)
- alle 30 min2,0(3 arvostelua)
- alle 30 min4,3(3 arvostelua)
- alle 30 min3,0(1 arvostelu)
- alle 15 min
- alle 30 min3,7(7 arvostelua)
- alle 30 min3,0(3 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (12 arvostelua)