Keitetty parsa
Keitetty parsa valmistuu hetkessä! Kokeile kypsyyttä ja jätä parsat hieman napakoiksi. Tarjoa parsat sitruunanmehun ja parmesaanin kanssa tai tee kylkeen klassinen hollandaisekastike. Noin 2,80€/annos.*
4 annostaalle 15 min
Ainekset
4 annosta
- 1kgtuoretta vihreää parsaa
Valmistus
alle 15 min- Huuhdo parsat. Katkaise varren puumainen osa napsauttamalla tai leikkaamalla. Voit halutessasi kuoria parsojen alaosan nuppujen alapuolelta, jos kuoret ovat paksut.
- Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä 1-5 minuttia parsan paksuudesta riippuen isossa kattilassa tai laakeassa kasarissa. Parsat saavat jäädä hieman napakoiksi. Tarjoa esimerkiksi hollandaisekastikkeen kanssa (pääruokana 4:lle, alkuruokana 8:lle).
Tiesitkö että...
Jos esikeität parsat tai tarjoat ne kylmänä esimerkiksi salaatissa ja haluat että parsojen kauniin vihreä väri säilyy, siirrä parsat heti keittämisen jälkeen jääveteen. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi