Saunaillan herkkulenkkiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Saunaillan herkkulenkki

Juustolla kuorrutettu uunimakkara maistuu saunaillan jälkeen. Tarjoa saunaillan herkkulenkki perunasalaatin kanssa.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 205 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori lenkkimakkara ja tee siihen terävällä veitsellä viiltoja parin sentin välein. Leikkaa sipuli ja suippopaprika ohuiksi viipaleiksi, halkaise ne ja työnnä viiltoihin.
  2. Nosta makkara uunivuokaan ja murustele päälle sinihomejuusto. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoa saunaillan herkkulenkki esimerkiksi ruisleivän ja perunasalaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit vaihtaa sinihomejuuston myös esimerkiksi emmental-mozzarellaraasteeseen.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 205 kcal859 kJ
  • Proteiinia 9,01 g
  • Hiilihydraatteja5,47 g
  • Rasvaa16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Sipuli
    Sipuli
    0,13/kpl1,19/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka suippopaprika 200 g / 2 kpl 1 lk
    Pirkka suippopaprika 200 g / 2 kpl 1 lk
    1,59/kpl7,95/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Suippopaprika mix 180g 1lk
    Suippopaprika mix 180g 1lk
    1,89/kpl10,50/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka sinihomejuusto 125 g
    Pirkka sinihomejuusto 125 g
    1,49/kpl11,92/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Roquefort Papillon
    Roquefort Papillon
    44,90/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua