• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kurkunviljelijän jauhelihapihvit

Kurkunviljelijän jauhelihapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 140 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa korppujauhot kulhon pohjalle. Kaada päälle kerma ja sekoita puuhaarukalla, kunnes korppujauhot ovat turvonneet.
  2. Lisää kulhoon jauheliha, muna, sinappikurkkusalaatti ja lisämausteeksi suolaa, mustapippuria, chiliä ja basilikaa.
  3. Sekoita mureketaikina ja muotoile taikinasta kostutetuin käsin 10 pihviä kostealle leikkuulaudalle.
  4. Paista pihvit paistin- tai muurinpohjapannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia. Tarkista niiden kypsyys halkaisemalla yksi pihvi. Tarjoa pihvien kanssa keitettyjä perunoita ja salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 140 kcal586 kJ
  • Proteiinia12,9 g
  • Hiilihydraatteja7,43 g
  • Rasvaa6,46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille