Kinkku-sienipasta
Nopea ja herkullinen kinkku-sienipasta valmistuu pasta carbonaran tapaan.
4 annosta30 - 60 min535 kcal / annos (255g)
Ainekset
4 annosta
- 1(100 g)Pirkka Luomu sipulia
- 2-3valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1rs(100 g)siitakesieniä
- 1rklrypsiöljyä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 250gMyllärin Luomu nauhapastaa
- 1tlk(2 dl)Valio Luomu ruokakermaa
- mustapippuria
- persiljaa hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa palvikinkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna kuorittu sipuli. Paloittele siitakesienet. Kiehauta sipuli paistokasarissa tilkassa öljyä. Sekoita joukkoon sienet ja palvikasleri. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta kannen alla muutama minuutti.
- Sekoita munat, ruokakerma ja parmesaaniraaste keskenään.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan noin 6-7 minuuttia. Valuta pasta hyvin ja sekoita paistokasarissa kuuman kasleri-sieniseoksen joukkoon. Lisää vielä muna-kermaseos ja sekoita.
- Kaada pasta tarjolle laakeaan kulhoon. Jauha pastalle mustapippuria ja ripottele pinnalle runsaasti persiljaa. Tarjoa pasta salaatin ja parmesaaniraasteen kanssa.
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 255g100 g
- 535 kcal2 240 kJ
- Proteiinia 30 g
- Hiilihydraatteja46 g
- Rasvaa26 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi