• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kinkku-sienipasta

Nopea ja herkullinen kinkku-sienipasta valmistuu pasta carbonaran tapaan.
Kinkku-sienipasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 535 kcal / annos (255g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa palvikassleri pieniksi kuutioiksi. Hienonna kuorittu sipuli. Paloittele siitakesienet. Kiehauta sipuli paistokasarissa tilkassa öljyä. Sekoita joukkoon sienet ja palvikasleri. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta kannen alla muutama minuutti.
  2. Sekoita munat, ruokakerma ja parmesaaniraaste keskenään.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan noin 6-7 minuuttia. Valuta pasta hyvin ja sekoita paistokasarissa kuuman kasleri-sieniseoksen joukkoon. Lisää vielä muna-kermaseos ja sekoita.
  4. Kaada pasta tarjolle laakeaan kulhoon. Jauha pastalle mustapippuria ja ripottele pinnalle runsaasti persiljaa. Tarjoa pasta salaatin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Ravintosisältö perannos 255g100 g

  • 535 kcal2 240 kJ
  • Proteiinia30 g
  • Hiilihydraatteja46 g
  • Rasvaa26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3