GeishakakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Geishakakku

Tässä kakussa maistuu Geishasta tuttu hasselpähkinän ja suklaan vastustamaton yhdistelmä. Noin 0,80€/pala.

  • 16 palaa
  • 30 - 60 min

Ainekset

16 palaa

Pohja

Päällinen

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota huoneenlämpöiset valkuaiset kovaksi, kiiltäväksi vaahdoksi. Lisää sokeri.
  2. Hienonna hasselpähkinärouhe jauheeksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimella. Yhdistä jauhe mantelijauheen ja leivinjauheen kanssa. Lisää ripaus suolaa. Sekoita kuivat aineet valkuaisvaahdon joukkoon varovasti käännellen.
  3. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohjalle. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes kakku on kypsää. Anna pohjan jäähtyä.
  4. Paloittele suklaalevyt. Sulata voi pinnoitetussa kattilassa. Lisää kerma ja kuumenna. Nosta kattila levyltä. Sulata paloiteltu suklaa pienissä erissä voi-kermaseokseen.
  5. Kaada suklaatäyte jäähtyneen kakkupohjan päälle. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja nosta jääkaappiin. Tarjoa kakku kylmänä ja leikkaa kakusta paloja terävällä veitsellä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka kananmuna 10 kpl/ 580 g
    Pirkka kananmuna 10 kpl/ 580 g
    1,49/kpl2,57/kg
  • Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    2,65/kpl2,60/kg