• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mustikkamasariinit

Mustikkamasariinit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • yli 60 min
  • 270 kcal / annos (70g)

Ainekset

12 kpl
    • 100gvoita
    • 1/2dlsokeria
    • 1kananmuna
    • 3 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1/2tlleivinjauhetta

Täyte

Valmistus

yli 60 min
  1. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Sekoita vehnäjauho-leivinjauheseos taikinaan. Nosta taikina jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi.
  2. Painele taikina huolellisesti voideltujen metallisten leivosvuokien pohjalle ja reunoille tai muffinipellille. Nosta vuoka vielä jääkaappiin.
  3. Vatkaa täytteen rasva pehmeäksi. Lisää sokeri, mantelijauhe ja munat yksitellen vatkaten. Sekoita täytteeseen vehnäjauho-leivinjauheseos.
  4. Jaa vuokiin jäiset mustikat ja annostele päälle täyte. Tasoita täyte siten, että se peittää mustikat.
  5. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 15 minuuttia. Irrota masariinit vuoista haaleina. Koristele tomusokerilla.

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 270 kcal1 130 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja27 g
  • Rasvaa16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4