Gluteeniton vuohenjuustokakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Gluteeniton vuohenjuustokakku

Gluteeniton kakkupohja syntyy pähkinöistä ja taateleista. Suolaisen makea gluteeniton vuohenjuustokakku hurmaa illanistujaisissa. N. 2,30€/annos.

  • 8-10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 367 kcal / annos (160g)

Ainekset

8-10 annosta

Pohja

Täyte

Lisäksi

    • n. 250gtummia rypäleitä
    • n. 250gvihreitä rypäleitä
    • rucolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan (⌀ 24 cm) pohjalle. Voitele reuna tai päällystä se leivinpaperilla.
  2. Mittaa pähkinät, taatelit ja suola monitoimikoneeseen. Hienonna. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina vuoan pohjalle. Siirrä vuoka jääkaappiin.
  3. Paloittele vuohenjuusto monitoimikoneen kulhoon, lisää tuorejuustot, munat ja sokeri tai hunaja. Soseuta sileäksi. Ota pähkinäpohja jääkaapista ja levitä täyte pohjan päälle.
  4. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia, kunnes kakku on hyytynyt myös keskeltä. Anna jäähtyä.
  5. Leikkaa rypäleet pieniksi paloiksi. Hienonna osa rucolan lehdistä ja jätä osa koristeeksi. Sekoita rypäleet ja rucola. Koristele jäähtynyt kakku rypälesalsalla ja rucolalla. Voit tarjota salsan myös erikseen.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ke