
Pihvisalaatti thaimaalaisittain
Thaimaalaisittain valmistettuun salaattiin laitetaan kypsät ja marinoidut pihvit ja perunat.
4 annosta30 - 60 min236 kcal / annos (260g)
Ainekset
4 annosta
- 2(à 150 g)naudan ulkofileepihviä
- 1-2rkljuoksevaa rasvaseosta
- 1rkllimetinmehua
- 1-2valkosipulinkynttä
- ripaussokeria
Salaatti
- 500gPirkka perunoita (keltainen pussi)
- 1(120 g)sipuli
- 1-2rklöljyä
- 1/2tlsuolaa
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1ruukkujääsalaattia
- 1/2ruukkuarucolaa
Valmistus
30 - 60 min- Ota pihvit huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen paistamista. Paista pihvejä kuumalla pannulla noin 3 minuuttia molemmilta puolilta. Kääräise pihvit folioon vetäytymään.
- Sekoita kalakastike, limettimehu, hienonnetut valkosipulinkynnet ja chilipalko (poista siemenet halutessasi) kulhossa. Leikkaa pihvit ohuiksi viipaleiksi ja pane ne kulhoon marinoitumaan. Sekoita välillä.
- Pese perunat hyvin ja kuori ne tarvittaessa. Leikkaa perunat ja sipuli ohuiksi viipaleiksi. Pane perunat ja sipulit kulhoon, sekoita joukkoon öljy ja suola. Levitä perunat ja sipulit leivinpaperin päälle uunipannulle. Kypsennä 225-asteessa noin 15 minuuttia. Lisää puolitetut tomaatit halkaisupinta ylöspäin pellille ja jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.
- Revi jääsalaatti laakealle tarjoiluvadille. Levitä peruna-, sipuli- ja lihaviipaleet sekä tomaatit salaattipedille. Revi pinnalle rucolan lehtiä. Halkaise pähkinät ja paahda ne pannulla. Ripottele ne pihvisalaatin päälle. Tarjoa lisäksi leipää.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 260g100 g
- 236 kcal987 kJ
- Proteiinia 16,2 g
- Hiilihydraatteja18,6 g
- Rasvaa10,8 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi