Gluteenittomat suklaa-pähkinäkeksitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Gluteenittomat suklaa-pähkinäkeksit

Suklaacookiet onnistuvat hyvin myös gluteenittomina. Noin 0,20 €/kpl*

  • n. 30 kpl
  • yli 60 min

Ainekset

n. 30 kpl

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa veitsellä pähkinät ja suklaa karkeaksi rouheeksi. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja mausteet.
  2. Vaahdota rasva ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Lisää siirappi, jauhot ja rouheet. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Muotoile taikinasta noin 30 cm:n pituinen tanko. Kääri kelmuun ja anna kovettua jääkaapissa pari tuntia.
  4. Leikkaa taikinarulla terävällä veitsellä noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Nosta ne pellille leivinpaperin päälle.
  5. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 12-15 minuuttia, kunnes viipaleet saavat vähän ruskeaa väriä. Anna pikkuleipien jäähtyä ja kovettua pellillä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua