• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Kauralastut, gluteenitonTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kauralastut, gluteeniton

Gluteiinittomat kauralastut ovat kaurakeksejä, jotka voi halutessaan koristella gluteenittomalla suklaalla. Paista 200 asteessa 5-7 minuuttia.

  • n. 30 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

n. 30 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata voi pehmeäksi mikrossa. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää rasvan joukkoon. Lisää joukkoon kananmuna ja sekoita tasaiseksi.
  2. Nosta kahden teelusikan avulla pieniä nokareita leivinpaperin päälle pellille (noin 9 nokaretta/pelti ja jätä runsaasti leviämisvaraa, koska lastut leviävät paistettaessa).
  3. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 5-7 minuuttia, kunnes lastut saavat hieman väriä. Anna jäähtyä pellillä ja nosta lastan avulla tarjoiluvadille.

Tiesitkö että...

Vinkki! Koristele lastut halutessasi gluteenittomalla suklaalla. Sulata suklaa mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan ja kasta keksien reunat suklaaseen. Laita kovettumaan leivinpaperin päälle pellille.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 22 arvostelua