• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Helppo lohicarpaccio

Lohicarpaccio on näyttävä ja herkullinen alkuruoka. Ohuet graavilohiviipaleet saavat rapeutta pinjansiemenistä ja makua parmesanjuustosta.
Helppo lohicarpaccio
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 211 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Marinadi

    • 1rkloliiviöljyä
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1tlsitruunan raastettua kuorta

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Levitä lohiviipaleet lautaselle.
  2. Sekoita marinadin ainekset ja kaada marinadi kalojen päälle. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 1 tunti.
  3. Levitä rucola tarjoiluvadille. Asettele kalat rucolapedille, ripottele päälle paahdettuja pinjansiemeniä ja juustolastuja. Tarjoa alkuruokana.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 211 kcal881 kJ
  • Proteiinia12,1 g
  • Hiilihydraatteja1,94 g
  • Rasvaa16,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu