• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sillikastike uusille perunoille

Sillikastike uusille perunoille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 139 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • n. 10cm:n palakurkkua
    • 1prk(200 g)Valio raejuustoa
    • 1prk(150 g)Valio crème fraîchea (ranskankerma)
    • 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
    • 1/4dltilliä hienonnettuna
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

    • uusia tai uuden sadon perunoita
    • 4Pirkka kananmunaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa sillipalat pieniksi paloiksi. Kuutioi kurkku. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa hetken aikaa.
  2. Tarjoa sillikastike keitettyjen perunoiden ja kananmunalohkojen sekä esimerkiksi tomaatti-sipulisalaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 139 kcal581 kJ
  • Proteiinia8,66 g
  • Hiilihydraatteja4,17 g
  • Rasvaa9,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille