Sillikranssi
Näyttävä sillikranssi on helppo ja nopea valmistaa. Voit tehdä kranssin isompana tai annoslautasille. Noin 1,65€/annos.*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1/2tlk(à 550g/250 g)Pirkka maustesilliä
- 1/2(à 80 g)Pirkka punasipuli
- 75gkurkkua
- 1-2viipalettaPirkka Parhaat luomusaaristolaisleipää
- 1/2prk(à 150)Pirkka crème fraîchea (ranskankerma, 18%)
- 50gkirjolohenmätiä
- rucolan versoja (Mimis)
- mustapippuria myllystä
- (syötäviä kukkia)
Valmistus
alle 30 min- Laita silliviipaleet talouspaperin päälle lautaselle valumaan. Leikkaa viipaleet vielä puoliksi.
- Keitä kananmunia 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja leikkaa munat lohkoiksi.
- Hienonna punasipuli ja viipaloi kurkku. Kuutioi saaristolaisleipäviipaleet.
- Sekoita ranskankerma ja sinappi keskenään. Annostele ranskankerma nokareiksi isolle tarjoilulautaselle.
- Lisää lautaselle kurkkuviipaleet, sillit, leipäkuutiot, sipuli, kananmunat ja mäti.
- Koristele versoilla, tillillä tai syötävillä kukilla. Rouhi päälle mustapippuria. Tarjoa heti.
Tiesitkö että...
Tarjoa sillikranssi halutessasi keitettyjen varhaisperunoiden kanssa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 03/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi