• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Brie-kasvispasta

Brie-kasvispasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi. Valmista sillä aikaa kasvishöystö.
  2. Suikaloi sipuli. Halkaise kesäkurpitsa ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi tomaatit ja suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Raasta sitruunasta kuori ja purista mehu. Kuullota sipuleita pari minuuttia öljymarinadissa, lisää kesäkurpitsat ja jatka kuullottamista vielä pari minuuttia.
  3. Lisää joukkoon tomaatit, aurinkokuivatut tomaatit, sitruunanmehu ja -kuori. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla. Lisää kasvisten joukkoon noin 2 rkl pastan keitinlientä ja anna hautua vielä pari minuuttia.
  4. Kuutioi brie. Halkaise pähkinät ja paahda ne pannulla. Kaada valutettu pasta kuumaan tarjoilukulhoon ja kaada joukkoon kasvishöystö. Ripottele päälle briekuutiot ja pähkinät. Peitä kulho kannella ja anna juuston sulaa pari minuuttia. Tarjoa lisäksi salaattia.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 746 kcal3 130 kJ
  • Proteiinia31 g
  • Hiilihydraatteja97 g
  • Rasvaa26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille12