• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Valkosipulinen jauheliha-perunalaatikko

Valmiista valkosipuliperunoista loihdit helposti herkullisen jauheliha-perunalaatikon, joka maistuu koko perheelle. Tämäkin resepti vain n. 1,25€/annos*.
Valkosipulinen jauheliha-perunalaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 370 kcal / annos (230g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan. Mausta jauheliha timjamilla ja suolalla.
  2. Levitä pussillinen valkosipuli-kermaperunoita laakean uunivuoan pohjalle. Lisää jauhelihakerros perunoiden päälle. Levitä lopuksi toinen pussillinen perunoita tasaiseksi kerrokseksi. Paista 200 asteessa noin 1 tunti, kunnes perunat ovat kypsiä ja pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Pääasiäisenä syödään valkosipuliperunoita ja lammasta. Saat tästä helpon pääsiäisaterian vaihtamalla naudan jauhelihan lampaan jauhelihaan. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 370 kcal1 560 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja28 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 33 arvostelua
  • sirke6.6.2017

    Onkohan reseptistä jäänyt neste/kerma mainitsematta???

  • K-Kuluttajapalvelu6.6.2017

    sirke, Pirkka valkosipulikermaperunat sisältävät valmiiksi vettä ja kermaa, joten ruokaan ei tarvitse erikseen lisätä nestettä.