Pestokana
Helppo pestobroileri on nopea valmistaa. Maukas, itsetehty pesto maistuu myös pastan kaverina, kunhan ohennat sitä hieman öljyllä. Noin 2,95 €/annos*.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 2rs(à 340 g)Pirkka broilerin ohutleikkeitä, maustamaton
- n. 1tlsuolaa
Pesto
- 1dlPirkka auringonkukansiemeniä
- 1ruukkuPirkka basilikaa (tuore)
- n. 2dl(50 g)Pirkka Parhaat parmesaania raastettuna
- 1-2valkosipulinkynttä
- n. 1/2dlPirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- ripausmustapippuria
- ripaussuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Ota broilerit huoneenlämpöön noin puoli tuntia etukäteen. Paahda auringonkukansiemenet kevyesti kuivalla pannulla. Anna jäähtyä.
- Hienonna peston ainekset sauvasekoittimella tahnaksi. Lisää tarvittaessa öljyä. Pesto saa jäädä paksuksi.
- Levitä broilerit pellille leivinpaperin päälle ja ripottele niille suolaa. Levitä pesto broilereille ja kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää. Nosta lopuksi hieman ylemmälle tasolle, jotta pinta saa väriä. Tarjoa pestokana esimerkiksi salaatin ja lohkoperunoiden kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit käyttää myös valmista pestoa noin 1 rkl/ohutleike. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi