• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
PestokanaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pestokana

Helppo pestobroileri on nopea valmistaa. Maukas, itsetehty pesto maistuu myös pastan kaverina, kunhan ohennat sitä hieman öljyllä. Noin 2,95 €/annos*.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Pesto

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota broilerit huoneenlämpöön noin puoli tuntia etukäteen. Paahda auringonkukansiemenet kevyesti kuivalla pannulla. Anna jäähtyä.
  2. Hienonna peston ainekset sauvasekoittimella tahnaksi. Lisää tarvittaessa öljyä. Pesto saa jäädä paksuksi.
  3. Levitä broilerit pellille leivinpaperin päälle ja ripottele niille suolaa. Levitä pesto broilereille ja kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää. Nosta lopuksi hieman ylemmälle tasolle, jotta pinta saa väriä. Tarjoa pestokana esimerkiksi salaatin ja lohkoperunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää myös valmista pestoa noin 1 rkl/ohutleike. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 22 arvostelua