Grillattu pestokana ja varsiparsakaaliReseptin teki kumppani

Grillattu pestokana ja varsiparsakaali

Pestokana onnistuu myös grillissä. Täytä kanafileet pestolla, rullaa ja grillaa. Tarjoa mehevä pestokana grillattujen varsiparsakaalien kanssa.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(à 700 g)Kariniemen Kananpojan minuuttipihvejä, maustamaton
    • 1pkt(250 g)varsiparsakaalia
    • ripaussuolaa

Lisäksi

    • puisia tai metallisia varrastikkuja

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä pesto fileiden toiselle puolelle. Rullaa fileet niin, että niiden ohuimmat päät jäävät rullien sisään. Sulje rullat varrastikuilla ja mausta pintasuolalla. Jos käytät puutikkuja, liota niitä ennakkoon vedessä.
  2. Grillaa rullia keskilämmöllä kolmelta sivulta, 3 minuuttia/sivu.
  3. Pirskota rypsiöljyä ja suolaa varsiparsakaalien päälle ja grillaa noin minuutti/puoli.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua