Grillattu pestokana ja varsiparsakaali
Pestokana onnistuu myös grillissä. Täytä kanafileet pestolla, rullaa ja grillaa. Tarjoa mehevä pestokana grillattujen varsiparsakaalien kanssa.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1rs(à 700 g)Kariniemen kananpojan minuuttipihvejä, maustamaton
- 1pkt(250 g)varsiparsakaalia
- ripaussuolaa
Lisäksi
- puisia tai metallisia varrastikkuja
Valmistus
alle 30 min- Levitä pesto fileiden toiselle puolelle. Rullaa fileet niin, että niiden ohuimmat päät jäävät rullien sisään. Sulje rullat varrastikuilla ja mausta pintasuolalla. Jos käytät puutikkuja, liota niitä ennakkoon vedessä.
- Grillaa rullia keskilämmöllä kolmelta sivulta, 3 minuuttia/sivu.
- Pirskota rypsiöljyä ja suolaa varsiparsakaalien päälle ja grillaa noin minuutti/puoli.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi