Pestolohi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Lohi saa ihanan raikkaan kuorrutuksen tuorepestosta. Tämän helpommaksi uunilohi ei voi mennä! Kokeile myös tilli- tai korianteripestoa lohen kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
n. 800 g | lohifileetä tai |
3/4 tl | suolaa tai |
n. 1/2 prk (á 185 g) | tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 052 kJ / 251 kcal |
Rasva | 19,9 g |
josta tyydyttynyttä | 3,3 g |
Hiilihydraatit | 0,5 g |
josta sokereita | 0,2 g |
Proteiini | 17,4 g |
Suola | 1,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Pyyhi kalan pinta paperilla. Poista lohifileestä tarvittaessa ruodot ja ylimääräinen rasva. Ripottele suola kalan pinnalle ja anna suolaantua jääkaapissa 15 minuuttia ennen paistamista.
Nosta lohifilee uunivuokaan. Sekoita pesto tasaiseksi ja levitä kalan pinnalle.
Kypsennä 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia fileen paksuudesta riippuen. Lohi saa jäädä keskeltä meheväksi.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Pirkka vihreä pesto 185gHinta 2,15/kpl11,62/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Sacla rucola-pestokastike 90gHinta 2,69/kpl29,89/kg
- Sacla genovese pestokastike 90gHinta 2,69/kpl29,89/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,6(46 arviota)
- 30 - 60 min4,2(52 arviota)
- 30 - 60 min3,5(17 arviota)
- 30 - 60 min3,7(43 arviota)
- 30 - 60 min4,0(40 arviota)
- 30 - 60 min3,8(39 arviota)
- 30 - 60 min4,1(118 arviota)
- alle 30 min3,7(23 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (85 arviota)