Pestolohi
Lohi saa ihanan raikkaan kuorrutuksen tuorepestosta. Tämän helpommaksi uunilohi ei voi mennä! Kokeile myös tilli- tai korianteripestoa lohen kanssa. Noin 4,60€/annos.*
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1(n. 800 g)Pirkka lohifilee ASC
- 3/4tlsuolaa
- 1pkt(100 g)Järvikylä basilikapestoa (tuore)
Valmistus
30 - 60 min- Pyyhi kalan pinta paperilla. Poista lohifileestä tarvittaessa ruodot ja ylimääräinen rasva. Ripottele suola kalan pinnalle ja anna suolaantua jääkaapissa 15 minuuttia ennen paistamista.
- Nosta lohifilee uunivuokaan. Sekoita pesto tasaiseksi ja levitä kalan pinnalle.
- Kypsennä 175-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia fileen paksuudesta riippuen. Lohi saa jäädä keskeltä meheväksi.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi