PestolohiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pestolohi

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Lohi saa ihanan raikkaan kuorrutuksen tuorepestosta. Tämän helpommaksi uunilohi ei voi mennä! Kokeile myös tilli- tai korianteripestoa lohen kanssa.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 (n. 800 g)
 
Pirkka lohifilee ASC
tai
3/4 tl
 
suolaa
tai
1 pkt (100 g)
 
tai

Ravintosisältö

Energia
1 182 kJ / 284 kcal
Rasva
23,6 g
josta tyydyttynyttä
3,4 g
Hiilihydraatit
0,1 g
josta sokereita
0 g
Proteiini
18,2 g
Suola
0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Pyyhi kalan pinta paperilla. Poista lohifileestä tarvittaessa ruodot ja ylimääräinen rasva. Ripottele suola kalan pinnalle ja anna suolaantua jääkaapissa 15 minuuttia ennen paistamista.

Nosta lohifilee uunivuokaan. Sekoita pesto tasaiseksi ja levitä kalan pinnalle.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia fileen paksuudesta riippuen. Lohi saa jäädä keskeltä meheväksi.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Hinta 1,19/kpl
    1,19/kg
  • Jozo jodioitu hienosuola 125g
    Hinta 0,99/kpl
    7,92/kg
  • Jozo jodioitu hienosuola 600g
    Hinta 1,75/kpl
    2,92/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (71 arviota)