Helpot makkaravartaat
Kokoa helpot makkaravartaat maukkaasta makkarasta, paprikasta ja sipulista. Valkosipulinen dippi ja yrttiöljy viimeistelevät annoksen. Noin 2,00€/annos.
- 4 kpl
- alle 30 min
Ainekset
4 kpl
- 1pkt(330 g)HK Maakarit Huberin Huilu -makkaraa
- 1(200 g)punainen paprika
- 1(200 g)vihreä paprika
- 1(75 g)punasipuli
- n. 1/2rklöljyä
Yrttiöljy
- n. 1/2dltuoretta korianteria tai persiljaa hienonnettuna
- ripausmustapippuria
- ripaussuolaa
Lisäksi
- 1prk(200 g)Valio dippi & kastike jogurttia, valkosipuli
- 4puista varrastikkua
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa makkarat pitkittäin puoliksi ja leikkaa ploiksi. Paloittele paprikat reiluiksi paloiksi. Leikkaa kuorittu punasipuli lohkoiksi ja irrottele sipulin kerrokset toisistaan. Pujota kasvikset ja makkarat vedessä liotettuihin varrastikkuihin. Sivele kevyesti öljyä grilliparilalle tai suoraan kasviksiin, jos grillaat vartaat ritilällä.
- Grillaa vartaita käännellen noin 10 minuuttia, tai kunnes vartaat ovat saaneet väriä ja kasvikset ovat sopivan kypsiä.
- Sekoita korianteriöljyn ainekset keskenään ja sivele vartaiden päälle. Tarjoa vartaiden kanssa valkosipulidippiä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi