Helpot makkaravartaatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helpot makkaravartaat

Kokoa helpot makkaravartaat maukkaasta makkarasta, paprikasta ja sipulista. Valkosipulinen dippi ja yrttiöljy viimeistelevät annoksen. Noin 2,00€/annos.

  • 4 kpl
  • alle 30 min

Ainekset

4 kpl
    • 1pkt(330 g)HK Maakarit Huberin Huilu -makkaraa
    • 1(200 g)punainen paprika
    • 1(200 g)vihreä paprika
    • 1(75 g)punasipuli
    • n. 1/2rklöljyä

Yrttiöljy

Lisäksi

    • 1prk(200 g)Valio dippi & kastike jogurttia, valkosipuli
    • 4puista varrastikkua

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa makkarat pitkittäin puoliksi ja leikkaa ploiksi. Paloittele paprikat reiluiksi paloiksi. Leikkaa kuorittu punasipuli lohkoiksi ja irrottele sipulin kerrokset toisistaan. Pujota kasvikset ja makkarat vedessä liotettuihin varrastikkuihin. Sivele kevyesti öljyä grilliparilalle tai suoraan kasviksiin, jos grillaat vartaat ritilällä.
  2. Grillaa vartaita käännellen noin 10 minuuttia, tai kunnes vartaat ovat saaneet väriä ja kasvikset ovat sopivan kypsiä.
  3. Sekoita korianteriöljyn ainekset keskenään ja sivele vartaiden päälle. Tarjoa vartaiden kanssa valkosipulidippiä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua