• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Broilerivartaat ja venäläinen dippikastike

Venäläisittäin valkosipulilla, hunajalla ja maustekurkulla maustettu dippikastike on maukas lisä broilerivartaille.
Broilerivartaat ja venäläinen dippikastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 77,5 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(520 g)Pirkka hunajamarinoituja broilerinfileepihvejä
    • 1rs(200 g)herkkusieniä
    • 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja

Pinnalle

    • tuoretta basilikaa

Venäläinen dippikastike

Lisäksi

    • varrastikkuja

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuutioi broilerifileet ja puhdista herkkusienet. Pujota vedessä liotettuihin varrastikkuihin broilerikuutioita, herkkusieniä ja kirsikkatomaatteja. Grillaa vartaita 10-15 minuuttia välillä käännellen. Ripottele vartaiden päälle hienonnettua tuoretta basilikaa.
  2. Sekoita kermaviili ja maustekurkut. Mausta hunajalla ja murskatulla valkosipulilla. Tarjoa lisäksi uusia perunoita ja salaattia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 77,5 kcal324 kJ
  • Proteiinia8,41 g
  • Hiilihydraatteja4,25 g
  • Rasvaa2,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille