• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Rotukarjan entrecôtepihvit ja maustevoiReseptin teki kumppani

Rotukarjan entrecôtepihvit ja maustevoi

Yrttivoi tuo lisää mehevyyttä maukkaisiin entrecôtepihveihin. Viipaloi pihvit esimerkiksi tortillojen täytteeksi ja tarjoa salaatin, tomaatin ja limettilohkojen kanssa.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 4rotukarjan entrecôtepihviä

Maustevoi

    • 50gvoita
    • 1dlyrttejä hienonnettuna (esim. lehtipersiljaa, basilikaa, timjamia, salviaa)
    • 1rklomenaviinietikkaa
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/4tlpaprikajauhetta

Lisäksi

    • tortilloja
    • salaattia
    • tomaattia
    • limettilohkoja

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Valmista maustevoi sekoittamalla huoneenlämpöiseen voihin yrtit, omenaviinietikka ja mausteet.
  3. Grillaa pihvejä kuumalla lämmöllä. Käännä pihvit juuri ennen kuin lihasnestettä tihkuu pihvin pintaan. Anna toisen puolen grillaantua hiukan kauemmin. Nosta pihvit lämmitettyyn vuokaan ja voitele maustevoilla molemmin puolin. Peitä vuoka foliolla ja anna pihvien vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoamista.
  4. Viipaloi pihvit ja tarjoa tortillojen, salaatin, tomaatin ja limettilohkojen kanssa. Kastikkeeksi sopii kevätsipulilla, suolalla ja mustapippurilla maustettu kermaviili.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua