Liha-pekonivartaat
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Liha-pekonivartaat pysyvät mehevinä, koska lihasuikaleet kääräistään pekoniin.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
500 g | naudan ulkofileetä tai |
1 pkt (140 g) | pekonia tai |
1 1/2 dl | tai |
1 rkl | raastettua tuoretta inkivääriä tai |
20 | puista grillivarrastikkua tai |
Valmistus
yli 60 min
Leikkaa liha kuudeksi viipaleeksi ja nuiji viipaleet ohuiksi kahden muovin välissä. Leikkaa pihveistä 3–4 sentin suikaleita, yhteensä 20 kappaletta.
Mausta grillauskastike tuoreella inkiväärillä ja kaada siitä desin verran kaksinkertaisen muovipussin pohjalle. Pane lihasuikaleet pussiin ja kääntele ne hyvin marinadissa. Paina ilma pois pussista ja sulje. Anna maustua tunnin ajan huoneenlämmössä (tai jääkaapissa kauemmin).
Levitä lihasuikaleet leikkuulaudalle. Suikaloi pekonit pitkittäin. Kääri lihasuikaleet pekoniin. Pujota lihat varrastikkuihin.
Grillaa tai pariloi noin 5 minuuttia ahkerasti käännellen tai kypsennä 250-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Voitele lopulla marinadilla grillauksen aikana. Tarjoa grillattujen tomaattien ja kesäkurpitsan sekä uusien perunoiden kanssa.
Vinkki! Liota puisia varrastikkuja kylmässä vedessä ennen käyttöä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min5,0(2 arviota)
- 30 - 60 min4,7(50 arviota)
- yli 60 min4,1(25 arviota)
- alle 30 min3,3(247 arviota)
- 30 - 60 min3,8(28 arviota)
- yli 60 min3,0(1 arvio)
- 30 - 60 min2,4(14 arviota)
- alle 30 min4,5(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 5,0 (1 arvio)