• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yrtti-tomaattipossu

Yrtti-tomaattipossu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 75,7 kcal / 100 g

Ainekset

    • 400-500g(2-3 kpl) porsaan sisäfileitä, myös marinoitu käy
    • 1rklöljyä
    • 1prk(400 g)tomaattimurskaa
    • 2tlhunajaa
    • 1/3tlmustapippuria
    • 1/3tlpaprikajauhetta
    • ripaussuolaa
    • 1/2dltuoreita yrttejä
    • tai
    • 2tlkuivattuja yrttejä (basilikaa, meiramia, rakuunaa)
    • 2-3dlvettä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista kokonaiset sisäfileet öljyssä paistokasarissa. Kääntele fileitä, jotta ne ruskistuvat kauttaaltaan. Lisää kasariin tomaattimurska, hunaja, mausteet ja yrtit. Lisää vettä niin paljon, että lihat melkein peittyvät ja hauduta fileet kannen alla kypsäksi eli noin 20-30 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 75,7 kcal317 kJ
  • Proteiinia7,33 g
  • Hiilihydraatteja4,18 g
  • Rasvaa3,37 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille