• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Grillatut entrecôtepihvit ja nektariinisalsa

Grillatut entrecôtepihvit ja nektariinisalsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 625 kcal / annos (390g)

Ainekset

4 annosta

Nektariinisalsa

    • 3-4nektariinia
    • 2isoatomaattia
    • 1punasipuli
    • 2dlpersiljaa hienonnettuna
    • 1-2limettiä (3 rkl mehua)
    • 1rklöljyä
    • 1rklhunajaa
    • 1/4tlsuolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista salsa. Kuutioi nektariinit ja tomaatit. Kuori ja hienonna punasipuli sekä halkaistu chili, josta on poistettu siemenet. Purista limetistä mehu ja sekoita joukkoon öljy, hunaja ja suola. Sekoita kastike salsan joukkoon ja nosta viileään.
  2. Ota liha lämpimään vähintään 1/2 tuntia ennen valmistusta. Paista entrecôtepihvit kuumassa grillissä, parilassa tai pannussa öljyssä 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta pihvien paksuudesta riippuen. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.
  3. Leikkaa vuohenjuusto noin sentin viipaleiksi. Levitä viipaleet kuumien pihvien päälle ja anna viipaleiden sulaa.
  4. Tarjoa entrecotepihvit nektariinisalsan kanssa.

Ravintosisältö perannos 390g100 g

  • 625 kcal2 620 kJ
  • Proteiinia51 g
  • Hiilihydraatteja29 g
  • Rasvaa34 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1